Tervehdys!

Toimin liikkuvana teatteri- ja tapahtumateknikkona. Viihdyn hyvin äänipöydän, valopöydän tai oikeastaan minkä tahansa teknisen laitteen takana. Olen ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa jo yli toistasataa produktiota, sekä viettänyt aikaa myös TV- ja elokuvatuotantojen parissa. Eniten kiitosta olen saanut tarkasta ajotyöstäni, sekä nopeudestani omaksua uusia tiloja ja laitteistoja. Omaan myös kattavan kokemuksen tietoverkkojen ja palvelimien ylläpidosta, sekä historiaa yrittäjänä aina vuosituhannen vaihteesta asti.

Ensimmäisen kerran olin ammattiteatterissa työntekijänä vuonna 1987, joten alaa olen nähnyt ja siellä myös lapsuuteni kasvanut.

Tällä hetkellä työaikaani myy ja koordinoi helsinkiläinen tuotantoyhtiö Kulttuurikone. Tiivis yhteistyömme on jatkunut jo useita vuosia ja tälläkin hetkellä tekeillä on myös useita omia tuotantoja. Mm. Kulttuurikoneen mukana olen kiertänyt lähes kaikki Suomen ammattiteatterit sekä lukemattomia eri kokoisia esiintymislavoja. Tätä kautta olen myös verkostoitunut hyvin alan toimijoihin, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Hyvät kontaktit mahdollistavat myös tarvittaessa laitteistojen hankinnat tai vuokraamisen edullisesti. Kiireestä huolimatta, olen aina kiinnostunut uusista projekteista! Mitä aikaisemmin ollaan liikenteessä, sen todennäköisemmin kalenteristakin löytyy tilaa, joten ole rohkeasti yhteydessä!

Sähköpostitse: lari.palander (at) kulttuurikone.fi tai puhelimella: +358-45-1485591.